News Ticker

Bevraging onder Vlaamse leerkrachten die kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) onder hun leerlingen hebben

In het kader van het Europese project AI-TOP doen wij momenteel een bevraging onder Vlaamse leerkrachten die kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) onder hun leerlingen hebben. De vragenlijst is beschikbaar via https://nl.surveymonkey.com/r/AITOPSurveyBE . Mocht u iemand kennen die hieraan kan/wil deelnemen, deel dit dan gerust. Alvast bedankt.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close